123makelaar

123makelaar O.G. is het resultaat van een samenwerking tussen Ramon Brouwer en Hans Huijg.

Met 123makelaar bundelen wij onze kennis over wonen, werken en projecten in Amsterdam e.o. Vanuit ons kantoor aan het IJ starten we de dag met een fantastisch uitzicht. Dit positieve gevoel draagt bij aan een prettige samenwerking. Met een professioneel en persoonlijk gerichte werkwijze zullen wij uw zaken naar alle tevredenheid behartigen.

Eind 2009 ging 123makelaar van start. Een slagvaardige organisatie met een strategisch netwerk in de regio. Goed voor alle gewenste kennis en ervaring, kwaliteit en continuïteit. Dat maken wij waar door de expertise van ons team van gecertificeerde makelaars en ondersteunende professionals. Uiteraard zijn wij NVM-erkend en aangesloten bij de MVA, vakgroep Bedrijfs-Onroerendgoed en gecertificeerde Register Makelaars-Taxateurs.

Onze passie bestrijkt het gehele scala aan onroerend goed. Van woonhuizen en nieuwbouwprojecten tot kantoren en bedrijfsruimten. Van deskundige taxaties en advisering op het gebied van aan- en verkoop tot en met hypotheekbemiddeling. Als relatie van 123Makelaar kunt u steeds vertrouwen op de beste service. Daarvoor blijven wij ons sterk maken.

Ons team, actief vanuit 2 kantoren gelegen in Amsterdam West en in Noord, weet wat er leeft in de regio en volgt continu de marktontwikkelingen. Een plezierige zekerheid als u op zoek bent naar een woning of bedrijfspand of wanneer u wilt verkopen of verhuren. Uiteraard staat hierbij een integere en discrete werkwijze centraal.

Adresgegevens
Gedempt Hamerkanaal 89
1021 KP Amsterdam
Tel: 020-6192930
Fax: 020-6192936
info@123makelaar.nl
www.123makelaar.nlRecent aanbod